Koirat reissussa

Koirien kanssa on mukava reissata

Koiramme ovat perheenjäseniä. Ne on helppo ottaa mukaan lomareissuillemme, koska nekin nauttivat matkailusta ja kauniista maisemista. Lisäämme kesän aikana muutamia kuvia koirien kanssa tekemistämme lomareissuistamme kuvagalleriaan.

Lomareissut 2023

Koiramme olivat pääsiäislomallamme mukana Iso-Syötteellä. Kesä 2023 kuluu kotona kesäkuussa syntyneiden pentujen kanssa.


Lomareissut 2022

Muutamia kuvia lomareissuiltamme koiriemme kanssa Joensuusta, Vuokatista, Sallatunturilta, Pyhätunturista, Kuusamon Kiutakönkäältä ja Pudasjärven Iso-Syötteeltä.


Lomareissut 2021

Muutama kuva lomareissuistamme eri vuodenaikoina Pyhätunturilta Saariselältä ja Kuusamosta yhdessä Oravanmarjan Perhon ja Kotimännikön Ansan kanssa.


Lomareissut 2020

Kesälomareissumme suuntautui Muonioon ja Ylläkselle koiriemme kanssa.


Lomareissut 2019

Muutamia kuvia Kolilta, Kilpisjärveltä, Pohjois-Norjasta, Pohjois-Ruotsista ja Oulusta Pystykorvapäiviltä.


Lomareissut 2018

Lomailimme talvella Kuusamon Rukalla. Astutusreisulla kävimme Taivalkoskella Mitrin luona. Kennelimme toinen pentue syntyi 2.7.2018. Kesän vietimme tiiviisti kotona Oravanmarjan Perhon ja pentujen kanssa. Lisäämme kuvia lähiaikoina.


Lomareissut 2017

Kävimme Oravanmarjan Perhon kanssa talvilomalla Ylläksellä. Kesälomareissun teimme Ruotsiin ja Norjaan (Uumaja, Åre, Duved, Trondheim, Dorotea ja Uumaja). Suomessa retkeilimme Evolla. Lomareissut 2016

Vuoden 2016 reissuistamme on harvinaisen vähän kuvia, mutta kesällä 2016 otimmekin niin sanotusti vahingon takaisin ja otimme ensimmäisestä pentueestamme runsaasti kuvia. Keväällä vietimme talvilomaa Iso-Syötteellä Oravanmarjan Perhon kanssa. Kävimme keväällä 2016 Raumalla astuttamassa Oravanmarjan Perhon Villivalon Magnumin kanssa. Kesän 2016 vietimme kotosalla kennelimme ensimmäisen pentueen kanssa.  Lisäksi Oravanmarjan Perhon metsästysreissuilta on erikseen kuvia Suomesta ja Ruotsista.


Lomareissut 2015

Talvilomailimme Oravanmarjan Perhon kanssa Iso-Syötteellä. Kesälomalla matkustimme Oravanmarjan Perhon kanssa Uumajaan, Saxnäsiin ja Luulajaan. Lisäämme kuvia Ruotsin lomareissusta lähiaikoina.